Personal Shopping

De gezondheid van onze collega’s en die van u als klant zijnde, gaat bij ons voor alles. Dat heeft natuurlijk wel tot gevolg dat we op dit moment niet kunnen werken zoals we normaal doen, maar we doen uiteraard ons uiterste best om u alsnog de service te bieden dat u van ons bent. Daarom kunt u alsnog een afspraak maken voor personal shopping buiten de huidige openingstijden. 

Om de afspraak zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen, willen we u graag vragen om het volgende in acht te nemen als u bij ons langskomt:

 Voorwaarden personal shopping

 1. Friends Jeans hanteert ten alle tijd de richtlijnen en adviezen zoals opgesteld door het RIVM aangaande persoonlijk contact.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te reinigen
 3. De koffie zoals u van ons gewend bent, krijgt u in wegwerp servies geserveerd.
 4. Friends Jeans neemt de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht. Hierdoor kunnen wij helaas niet fysiek helpen met kleding aantrekken. Ook afspelden van kleding is hierdoor helaas niet mogelijk.
 5. Graag verzoeken wij u alleen of met maximaal twee persoon te komen.
  Wij vragen u bij voorkeur te betalen met pin en anders contact geld uit te wisselen zonder handcontact.

Voor een afspraak mailt u onderstaande gegevens naar: klantenservice@friendsjeans.nl of bel direct naar onze winkel in Winschoten via 0597 43 27 28 of onze winkel in Emmen via 0591 659 316

 1. Voor- en achternaam
 2. E-mailadres
 3. Telefoonnummer
 4. Voorkeursdag

Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om de afspraak te bevestigen c.q. af te stemmen. We kijken uit naar uw komst!