Personal Shopping

Wij zijn erg blij u weer te mogen verwelkomen in onze winkel! U kunt zonder afspraak bij ons winkelen, maar het maken van een afspraak is ook nog steeds mogelijk als u verzekerd wilt zijn van uw winkelbezoek of persoonlijk stijladvies.


Voor het maken van een afspraak

  • U kunt contact opnemen via 0591-659316 voor Friends Emmen en 0597-432728 voor Friends Winschoten . Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tussen 13.00 en 16.00 en dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 – 16.00. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook! Ons e-mailadres is winschoten@friendsjeans.nl of emmen@friendsjeans.nl
  • Wij spreken een tijdslot met u af waarin u welkom bent en bespreken dan ook alvast uw wensen tijdens het bezoek. In navolging van de richtlijnen van het RIVM kunnen wij u minimaal 4 uur na het maken van uw afspraak ontvangen.
  • Bij uw bezoek aan de winkel ontvangt u een waardecheque t.w.v. € 10,-, die u kunt besteden zodra onze winkels weer geopend zijn.

Om uw bezoek voor zowel u als voor ons zo aangenaam en veilig mogelijk te maken, werken wij volgens de richtlijnen en maatregelen van het RIVM:

  • We houden 1,5 meter afstand.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • We vragen u bij binnenkomst uw handen te reinigen, dit doen wij zelf ook regelmatig.
  • We vragen u thuis te blijven bij klachten. Mocht u verhinderd zijn, belt u dan s.v.p. even om de afspraak af te zeggen of te verzetten

Stijladvies nodig of al bekend?
We helpen u graag met het uitzoeken van een nieuwe outfit. Misschien heeft u al bedacht wat u graag wil passen/aanschaffen? Geef dit van te voren door zodat wij al een en ander voor u kunnen uitzoeken en apart hangen. Weet u nog niet wat u graag zou willen? Geen probleem, we hebben veel mooie merken in diverse stijlen waarbij we u goed kunnen adviseren.